Dedikacija poetui Adomui Mickevičiui

Dedikacija poetui Adomui Mickevičiui

Spalio 9 d. 17 val. kviečiame į nepamirštamą vakarą „Poeto keliu“, skirtą paminėti poeto Adomo Mickevičiaus 225-ąsias gimimo metines. Vakaro metu taip pat bus atidaryta stendinė paroda „Žvelk širdimi tik į širdį!“, kuri kvies susipažinti su poeto gyvenimu ir kūryba.

Renginio viešnios – aktorė, režisierė Virginija Kochanskytė ir pianistė Inga Maknavičienė – suteiks galimybę panirti į Adomo Mickevičiaus poeziją, laiškus ir atsiminimus bei pasimėgauti M. K. Oginskio ir F. Šopeno fortepijoniniais kūriniais.

Žinomų menininkių sukurta  programa, persmelkta rūmų salono atmosferos, dovanoja grožio ir šviesos ilgesiu persmelktus patyrimus.

Virginija Kochanskytė – aktorė, režisierė nuolat nustebinanti gerbėjus ne tik ekspresijos sklidina tekstų interpretacija, bet ir jos kuriamų kamerinių projektų  intelektualumu, teatrine žaisme, muzikos ir žodžio derme.

Inga Maknavičienė – pianistė, tarptautinių konkursų laureatė, jautriai įsiklausanti į partnerį,  o jos preciziškas muzikavimas kūriniams suteikia netikėtų spalvų. 

Renginys vyks bibliotekos renginių salėje (IIIa.).

Renginys nemokamas.

Palangos miesto savivaldybės viešoji biblioteka Adomas Mickevičius Poetas metinės minėjimas 225 stendinė paroda „Žvelk širdimi tik į širdį!“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,901