“Voiceless violončelių magija” laukia tavęs!

“Voiceless  violončelių magija” laukia tavęs!

Šį rudenį , rugsėjo 28 dieną, Violončelės virtuozai - grupė “Voiceless” surengs vienintelį, šiais metais, viešą, savo koncertą Klaipėdoje - Žvejų kultūros rūmuose. Atsinaujinusioje programoje skambės jūsų pažįstama roko klasika , pasaulio hitai , bei originalios grupės melodijos. Grupės nariai - Tomas, Karolis ir Konradas ruošią tikrą energijos BOMBĄ , o renginio spalvas dar labiau paryškins svečias iš Italijos!

Kaip gimė šio koncerto idėja? 

Nors gali atrodyti jog idėjos koncertui gimsta spontaniškai , tiesa ta , jog jiem ruošiamasi ilgą laiką , ir jei ant scenos pasirodome tik trys atlikėjai - prie šio pasirodymo prisideda bent 10 žmonių, kurie tiki mūsų atliekama violončelių muzika.

Ką įvardytumėte kaip stipriąsias jūsų grupės narių savybes?

Kadangi scenoje stengiamės būti dinamiški , kartais tenka vienas kitą stabdyti , bet čia, manau, ir yra mūsų stiprybė , jog per ilgą, kartu praleistą laiką esame preciziškai susigroję ir vienas kitą suprantame iš pusės žvilgsnio , o kartais ir mažiau.

Kaip apibūdintumėte savo skambesį? Kuo jis išskirtinis?

Violončelės skambesys dažnai yra lyginamas su žmogaus balsu ir vien jau dėl to labai mėgstamas daugumos klausytojų. Nors abu grupės violončelininkai buvome baigę profesionalias atlikimo meno studijas, šio klasikinio skambesio mums jau neužteko , tad pradėjome eksperimentuoti keisdami garsą elektronikos pagalba. Koncertų metu norisi pasiekti intymumo gelmes, skambesio platumas bei virtuoziškumo aukštumas.

Kuo ypatingi Jūsų pasirinkti kūriniai?

Kūrinius renkamės visų pirmą iš Savo klausomų grojaraščių , o tada mėginame juos pritaikyti atlikimui violončelėmis , dėja, bet daug mūsų mėgstamos  muzikos nepasiekia scenos , nes ne visada pavyksta pasiekti norimos vizijos.

Ką norėtumėte, kad pajustų publika, klausydama Jūsų koncerto?

Publika mūsų koncertuose turėtų atsipalaiduoti ir prisijungti prie pasirodymo, nes muzika tai tik įrankis, padedantis mums visiems prasmingai praleisti vakarą.

Kokiems, Jūsų nuomone, klausytojams šis koncertas būtų įdomiausias?

Laukiame visų klausytojų , kurie nori kartu su mumis pakilti virš kasdienybės , ir gerai pažįstamą muziką dainuoti kartu su violončelėmis.

Kokią žinutę norite perduoti savo muzika?

Ten kur baigiasi žodžiai - prasideda "VOICELESS"

Bilietus į rugsėjo 28 dienos koncertą Žvejų kultūros rūmuose galite isigyti svetainėje bilietai.lt -

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/voiceless-violonceliu-magija--klaipeda-430349/

Violončelės virtuozai grupė “Voiceless” koncertas Žvejų kultūros rūmai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,917