Atraskite tobulą kampelį ramiam poilsiui

Atraskite tobulą kampelį ramiam poilsiui

Neretai po aktyvaus vasaros laikotarpio, kai namai skambėjo nuo vaikų ir anūkų balsų, pajuntame, kad tikros atostogos nepastebimai prabėgo. Dabar, kai vaikai sugrįžo į ugdymo įstaigas, atėjo metas atsipalaiduoti ir skirti laiko sau. Jei ieškote ramybės ir galimybės atgauti jėgas, turime jums pasiūlyti keletą puikių idėjų.

Jeigu šią vasarą lankėtės Kretingos rajone (o jei nesilankėte – verta pradėti planuoti), žinokite, kad šiame rajone galima atrasti unikalių poilsio vietų ištisus metus. Čia ne tik galėsite pabėgti nuo kasdienio darbo ir miesto šurmulio, bet ir atkurti vidinę sielos harmoniją.

Nakvynė medyje – unikali patirtis

Ar girdėjote apie nakvynę namelyje medyje? Ne, tai ne vaikystės svajonė, ar citata iš vaikiškos pasakų knygos, o tikra realybė! Kretingos rajone galite praleisti naktį trijų metrų aukštyje, jaukioje palapinėje, apsupti gamtos garsų. Čia galėsite mėgautis medžių ošimu, klausytis paukščių giesmių, vakare stebėti saulėlydį, naktį - žvaigždėtą dangų. Nakvynė tokiame namelyje neabejotinai bus įsimintina. O jei pamatysite krintančią žvaigždę – būtinai sugalvokite norą! Tikime, kad tas noras bus dar kartą čia apsilankyti.

Stiklinis „tipi“ namelis – komfortas gamtos prieglobstyje

Jeigu trokštate ramaus poilsio gamtoje, bet nenorite atsisakyti šiuolaikinių patogumų, stiklinis „tipi“ namelis yra būtent jums! Čia jūsų laukia visi būtini patogumai: jaukus interjeras, tualetas ir dušas, mini virtuvėlė, terasa su hamaku bei šildymo ir vėdinimo sistema, naktį galėsite grožėtis debesų formomis ar žvaigždėtu dangumi. Vos už kelių žingsnių – miškas ir ežeras. 

Visa tai ir dar daugiau įdomių rekreacinių paslaugų rasite Kalniaus sodyboje, kuri įsikūrusi prie Kašučių ežero. Sodyboje jaučiama tikra ramybės oazė, kur galima pabėgti nuo kasdienybės ir mėgautis privatumu.

Japoniškas sodas – egzotiškas gamtos kampelis

O gal norite užsukti galite į nuostabų Japonišką sodą Mažučių kaime? Rudens spalvų paletė daro šį sodą tarsi gyvu paveikslu – medžių lapai, uogos, viskas dvelkia ramybe ir grožiu. Šis sodas – puiki vieta pasivaikščioti, grožėtis supančiu egzotiško išplanavimo sodu, svajoti ar tiesiog pabūti su savimi.

Baltų mitologijos parkas – dvasinio gyvenimo apmąstymui

Jaučiate nuovargį ar sunkumą širdyje? Baltų mitologijos parkas Sausdravų kaime gali būti puiki vieta jūsų dvasiniam poilsiui. Čia susipažinsite su senovės Baltų dievybėmis, pajusite žmogaus gyvenimo kelio harmoniją su gamta, kurią mūsų protėviai taip brangino. O jau po to, „nusimetę“ širdį slėgusius rūpesčius, užsukite į labirintą. Šio parko labirintas – tarsi gyvenimo labirintas, kuris simbolizuoja, kad visada yra išeitis, tik reikia nepasiduoti.

Apsilankykite ir tikrai liksite sužavėti! Visos šios vietos – nuostabūs gamtos ir žmogaus kūriniai, teikiantys ramybę, džiaugsmą ir poilsį. 

Kretingos rajono turizmo informacijos centras Kretinga Kretingos rajonas turizmas aplankyk Kretingą Nakvynė medyje Stiklinis „tipi“ namelis Japoniškas sodas Baltų mitologijos parkas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,899