Palangoje įrengti nauji lauko treniruokliai

Palangoje įrengti nauji lauko treniruokliai

Palangos mieste, už vaikų žaidimo aikštelės Kar Kar, esančios adresu Šermukšnių g. 28,  įrengti nauji lauko treniruokliai, siekiant skatinti aktyvų gyvenimo būdą ir suteikti vietos gyventojams bei svečiams daugiau galimybių sportuoti lauke. Šie treniruokliai yra puikus būdas skatinti fizinį aktyvumą, nes jie prieinami visiems nemokamai ir leidžia žmonėms treniruotis bet kuriuo metu, nepriklausomai nuo sporto klubo darbo valandų.

  • Įrengti lauko treniruokliai apima įvairius prietaisus, skirtus skirtingoms kūno dalims ir raumenų grupėms treniruoti. Tai gali būti krūtinės presas, kojų treniruokliai, ir kiti įrenginiai, leidžiantys atlikti jėgos ir ištvermės pratimus. Tokie sporto įrenginiai yra naudingi tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems sportininkams, nes suteikia galimybę palaikyti gerą fizinę formą, didinti ištvermę ir stiprinti sveikatą.
  • Tai Palangos miesto iniciatyvų skatinti sveiką gyvenseną ir užtikrinti, kad viešosios erdvės būtų kuo geriau pritaikytos gyventojų poreikiams. Be to, lauko treniruokliai praturtina miesto infrastruktūrą ir suteikia dar vieną priežastį praleisti daugiau laiko gryname ore.
Palangoje įrengti nauji lauko treniruokliai, nuotrauka-1 Palangoje įrengti nauji lauko treniruokliai, nuotrauka-2 Palangoje įrengti nauji lauko treniruokliai, nuotrauka-3
Palanga lauko treniruokliai vaikų žaidimo aikštelė Kar Kar sportas gryname ore
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,901