Palaikomas glaudus ryšys su Palangos policijos veteranais

Palaikomas glaudus ryšys su Palangos policijos veteranais

Lietuvos policijos veteranų asociacijos Palangos filialo nariai susitiko su Palangos m. policijos komisariato viršininku Kęstučiu Bončkumi ir LPVA valdybos pirmininku Vytautu Navicku. Susitikimo metu buvo aptarta policijos veteranų veikla, priemonės, kurias asociacija atlieka, siekiant išsaugoti policijos istorinę atmintį, veteranų socialines garantijas, pensijinį ir medicininį aprūpinimą, perkvalifikavimą, įdarbinimą ir asociacijos plėtrą.

Policijos komisariato viršininkas informavo veteranus apie saugumo padėtį mieste, pasidžiaugė gerais santykiais su savivaldybe ir užtikrino, kad bus tęsiamas policijos komisariato ir Palangos policijos veteranų geranoriškas bendradarbiavimas.

Savo ruožtu, veteranai pasidžiaugė ir padėkojo, kad policijos komisariato vadovybė skyrė patalpas ir kitas priemones LPVA Palangos filialo veteranų veiklai.

Palaikomas glaudus ryšys su Palangos policijos veteranais, nuotrauka-1
Lietuvos policijos veteranų asociacija Palangos filialo nariai Palangos m. policijos komisariato viršininkas Kęstutis Bončkus LPVA valdyba pirmininkas Vytautas Navickas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,901