Liepos 17 d. Jūratės ir Kastyčio skvere - iniciatyvos „Poilsiautojai nori rūšiuoti“ renginys

Liepos 17 d. Jūratės ir Kastyčio skvere - iniciatyvos „Poilsiautojai nori rūšiuoti“ renginys

„Poilsiautojai nori rūšiuoti!  O kad tai daryti būtų paprasta, „Žaliasis taškas“ dovanoja pakuočių atliekų rūšiavimo maišus ir kviečia apgyvendinimo verslus suteikti galimybę Lietuvos kurortų svečiams atsakingai tvarkyti atliekas. Pirmasis iniciatyvos „Poilsiautojai nori rūšiuoti“ renginys vyks jau liepos 17 d. Palangoje, Jūratės ir Kastyčio skvere, J. Basanavičiaus gatvėje.

Atsiimti rūšiavimo maišus nuomojamų patalpų atstovai kviečiami nuo 13 iki 16 val., jei tą dieną nebus galimybės atvykti į renginį, dovanojamus rūšiavimo maišus bus galima atsiimti iki vasaros pabaigos Palangos turizmo ir informacijos centre adresu Vytauto g. 94. 

Poilsiautojai bei Palangos miesto gyventojai taip pat kviečiami apsilankyti renginyje, kuriame bus galima pasitikrinti rūšiavimo žinias bei jas praplėsti, dalyvauti turnyruose, o mažieji svečiai – išbandyti žaidimus iš antrinių žaliavų. 

Šia iniciatyva siekiama atkreipti ne tik poilsiautojų, bet ir turizmo sektoriaus atstovų dėmesį į rūšiavimo svarbą bei reikšmę klimato kaitai, o kartu edukuoti ir ugdyti atsakingą požiūrį į rūšiavimą.

Palanga Jūratės ir Kastyčio skveras iniciatyva „Poilsiautojai nori rūšiuoti“ renginys „Žaliasis taškas“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,901