Didžiausias ir linksmiausias grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ vasaros koncertas Palangoje!

Didžiausias ir linksmiausias grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ vasaros koncertas Palangoje!

Liepos 12 dieną Palangos koncertų salė taps didžiausios ir linksmiausios vasaros muzikos šventės vieta! Scenoje pasirodys unikaliausia Lietuvos grupė – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Tai bus ypatingas muzikantų koncertas šią vasarą, kurio praleisti tiesiog nevalia!

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ atskleis visą savo muzikinių stilių spektrą – nuo polkos iki širdį draskančių baladžių. Šis koncertas bus tikra muzikinė fiesta, kurioje kiekvienas klausytojas ras ką nors ypatingo sau. Grupės kūryboje atsispindi šių dienų aktualijos – nuo nusikalstamumo ir buitinių realijų iki absurdiško madų vaikymosi ir meilės. Kiekviena daina – tai maža istorija, kuri ne tik linksmins, bet ir skatins susimąstyti. Pasiruoškite netikėtiems siurprizams, nes grupė iš tiesų moka nustebinti ir sukurti įsimintiną vakarą kiekvienam klausytojui.

Scenoje išvysite Martyną Enčių (gitara, vokalas), Karolį Steponavičių (būgnai), Juozą Vytautą Baužį (vokalas), Joną Ūsą (trimitas, vokalas), Mantą Meškerys (bosas), Povilą Jurkšą (trombonas) ir Joną Stonkų (akordeonas). Šie talentingi muzikantai užtikrins, kad koncertas būtų ne tik kupinas geros muzikos, bet ir linksmybių bei džiugių emocijų. Jų energija ir charizma sukurs ypatingą ryšį su publika.

Nepraleiskite didžiausio ir linksmiausio vasaros koncerto –tai bus išskirtinis šios vasaros vakaras!

Bilietus platina bilietai.lt

Paskubėkite – bilietai tirpsta greitai!

Palangos koncertų salė koncertas „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ bilietai Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,901