Komandos vairą perima palangiškis Erikas Kubilius

Komandos vairą perima palangiškis Erikas Kubilius

Vyriausiuoju Palangos „Olimpas“ komandos treneriu tapo, palangiškis, Erikas Kubilius praėjusį sezoną dirbęs „RKL B“ lygoje rungtyniavusio Klaipėdos „VKKM-Neptūnas“ komandos vyriausiuoju treneriu. Per savo trenerio karjerą Erikas Kubilius yra dirbęs „NKL“ lygoje Gargždų „Gargždai“ komandoje, kurioje savo kelią pradėjo 2019/2020 m. sezone trenerio asistento pozicijoje o nuo 2020 m. sausio mėnesio tapo laikinu vyriausiuoju treneriu. 2020/2021 m. ir 2021/2022 m. sezonuose buvo paskirtas vyriausiuoju komandos treneriu, kai 2022 m. gruodžio mėnesio pabaigoje netikėtai komanda abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su sėkmingai komandai vadovavusiu treneriu.

Trenerio asistentu tapo jaunas, tačiau didelę patirtį sukaupęs specialistas, Andrius Steponaitis praėjusį sezoną dirbęs „RKL A“ divizione rungtyniavusioje „LCC tarptautinis universitetas“ komandos trenerio asistentu. 2021/2022 m. „NKL“ sezone yra dirbęs Kretingos „Kretinga“ komandos trenerio asistentu.

Komandos direktoriaus Valentino Rumiancevo komentaras:

Erikas Kubilius buvo pagrindinis mūsų komandos kandidatas užimti vyr. trenerio poziciją, apie jį buvo surinkta daug teigiamos informacijos, pats asmeniškai pažįstu jau seniai, tai labai džiaugiuosi, kad mums pavyko susigrąžinti Eriką į Palangos miesto komandą.

Andrius Steponaitis man labai gerai pažįstamas specialistas, kurio irgi labai norėjau Palangoje. Gavus vyr. trenerio pritarimą mes pateikėme pasiūlymą ir esame laimingi, kad jis sutiko būti mūsų dalimi. Verta pažymėti, kad treneris turi daug artimo ryšio su Palangos miesto Šventosios gyvenviete.

Nkl Palangos „Olimpas“ krepšinis Palangos krepšinis treneris palangiškis Erikas Kubilius asistentas Andrius Steponaitis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,932