Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas

Express Pizza picų bei Crisperia traškios vištienos sumuštinių valgymo čempionatas.
Express Pizza picų bei Crisperia traškios vištienos sumuštinių valgymo čempionatas.

Birželio 20 d. Palangoje įvyko Express Pizza picų bei Crisperia traškios vištienos sumuštinių valgymo čempionatas. Iš gausiai susirinkusių dalyvių savo jėgas turnyre išbandė 10 picos ir 10 traškios vištienos fanų.

Palangiškiai ir miesto svečiai turėjo kuo greičiau įveikti 42 cm dydžio fanų picą ir du traškios vištienos sumuštinius „Ponas traškis“. Greičiausiu picų valgytoju tapo Marius, o sumuštinius greičiausiai įveikė Kristupas. Čempionams atiteko 12-os picų ir 12-os sumuštinių prenumerata, partnerių dovanos ir kelialapis į finalą. Į čempionato finalą, kuris rugpjūčio 9 d. vyks taip pat Palangoje, pateko net šeši greičiausi dalyviai iš Palangos.

Čempionato finalo nugalėtojams - vienam picų ir vienam traškios vištienos čempionui - atiteks net 50 šeimyninių picų ir sumuštinių prenumerta, skrydis oro balionu ir vertingos partnerių dovanos.

Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-1 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-2 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-3 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-4 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-5 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-6 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-7 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-8 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-9 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-10 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-11 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-12 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-13 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-14 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-15 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-16 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-17 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-18 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-19 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-20 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-21 Palangoje įvyko picų ir traškios vištienos valgymo čempionatas, nuotrauka-22
Palanga Express Pizza picos Crisperia traškios vištienos sumuštiniai valgymo čempionatas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,932