✨Festivalis „Senjorų savaitė“ ir SENJORO organizacija kviečia visus brandaus amžiaus žmones į „Senjorų susitikimų popietes“ Palangoje!?
Išsiveskite save į pasimatymą su naujais žmonėmis, įdomiais pokalbiais ir galbūt naujai užgimsiančiomis draugystėmis!
? Palangos kurorto muziejuje (Birutės al. 34A), pakviesime kurti naujas bičiulystes ir išmėginti greitųjų susitikimų formatą - bendrausime, pažindinsimės ir tikimės, kad trumpi pokalbiai virs ilgalaikėmis draugystėmis!
Senjorų susitikimų popietės vyks net tris kartus:
✷ Rugsėjo 30d., pirmadienį, 11:00 val.
✷ Spalio 1 d., antradienį, 14:30 val.
✷ Spalio 2 d., trečiadienį, 11:00 val.
DAUGIAU APIE RENGINĮ:
Kviečiame ateiti į senjorų pasimatymą, kurie bus ne apie romantiką, o apie bendravimą. Čia galėsite susipažinti su naujais žmonėmis, atrasti bendraminčių ir dalyvauti įdomiuose pokalbiuose. Renginys vyks pagal visame pasaulyje populiarų greitųjų pasimatymų formatą, tačiau mes jį pritaikėme senjorams – kiekvienam pokalbiui skirsime po 5 minutes. Po kiekvieno pokalbio dalyviai bus kviečiami persėsti prie kito žmogaus. Tai puiki galimybė smagiai praleisti laiką ir atrasti bendraminčių!✌️
Ateikite, smagiai pabendraukite ir atraskite naujų bičiulių!
Dalyvavimas nemokamas! Tačiau būtina užsiregistruoti, nes dalyvių skaičius ribotas. Registruokitės tel. 864611048 arba parašę mums žinutę.
? „Senjorų savaitė“, tai didžiausias muzikos, edukacijos, sporto ir kitų turiningų veiklų festivalis Lietuvos brandaus amžiaus žmonėms, kuris vyks Palangoje rugsėjo 29 – spalio 4 dienomis. Programa tikrai turtinga - populiarios muzikos koncertai, susitikimai ir diskusijos senjorams aktualiomis temomis, ekskursijos, sveikatingumo mankštos, pėsčiųjų žygiai, protų kovos, kino filmai ir daug kitų veiklų.
Daugiau apie festivalį - ,,Senjorų savaitė" galite sužinoti puslapyje - https://senjorusavaite.lrt.lt/