Scanoramos vasara Palangoje x Pasaulio kinas parke 2024
Liepos 31 d. 21 val.
Žvėris džiunglėse
Rež. Patric Chiha
1 val. 43 min. | Drama, Romantinis | N-13
2023: Prancūzija, Austrija
Mei yra beveik 25-eri, kai ji atsitiktinai susiduria su Džonu. Vargu ar būtų galima sugalvoti labiau nepanašius žmones, tačiau juos sieja prieš dešimtmetį pasidalytos paslapties gija. Džonas įsitikinęs, kad likimas jam paruošęs kažką ypatingo, ir sutaria su Mei, kad ji padės jam sulaukti, kol tai įvyks. Nuo tos nakties jiems kas savaitę susitikus milžiniškame blizgiame naktiniame klube laikas tarytum sustoja. Gali griūti Berlyno siena, AIDS krizė gali negailestingai praretinti pirmąją klubinėtojų kartą – visi šie dalykai nustoja reikšmės. Mei ir Džonas lieka nepasikeitę ir nesenstantys, vis laukiantys patys nežinodami ko.
Laikotarpį nuo 1979 iki 2004 m., nuo disko iki techno, apimanti ši energinga garsiosios 1903 m. Henrio Džeimso novelės adaptacija – tai meilės istorija ir kartu pasakojimas apie obsesiją. Tai fantastinė kelionė, sykiu romantiška, euforiška, melancholiška ir melodramatiška, nuolat pulsuojanti visų laikų mėgstamiausių šokių aikštelių hitų ritmu.
Kino seansai „Oldman“ parko kino teatre yra visą vasarą vykstančio kino renginių ciklo „Pasaulio kinas parke 2024“ dalis, kurį iš dalies finansuoja Palangos miesto savivaldybė.
Seansai nemokami.